KEITÄ ME OLEMME?

KuuRet 55+ toimii jaostona Kuusankosken Retkeilijät ry:ssä, joka puolestaan on Työväen Retkeilyliiton jäsen. KuuRet 55+:n toiminta perustuu matkailuun, vapaaehtoistyöhön ja elinikäiseen oppimiseen.

Miten toimimme?

KuuRet 55+ kokoontuu joka kuukauden toisena tiistaina kello 18 alkaen Kettumäen palvelukeskuksessa Kuusankoskella. Kokousten aiheina ovat olleet mm. meneillään olevat ja tulevat projektit,  EU:hun, Suomeen, Kymenlaaksoon ja nyky-Kouvolaan liittyvät visailut, matkojen suunnittelu ja toteutuneiden matkojen kertomukset sekä ohjelmien suunnittelu ulkomaalaisille vieraille.

Ryhmämme on osallllp LOGO SUOMIistunut ja osallistuu CIMOn kautta saadulla rahoituksella EU:n Elinikäisen oppimisen projekteihin sekä kotimaassa  että EU-maissa. Euroopan eri maissa oleviin kumppaneihin pidämme yhteyttä.

 

Kulttuurivaihto, luonto- ja ympäristöarvot sekä fyysisen ja henkisen vireyden edistäminen ovat tärkeitä alueita toiminnassamme.

Matkamme koti- ja ulkomaan kohteisiin painottuvat myös näihin arvoihin. Kumppaneitamme ulkomailla ovat erilaiset yhdistykset ja seniorijärjestöt.

 

”””””””””””””””’

Hanke on toteutettu EU:n Elinikäisen oppimisen ohjelman (Lifelong Learning Programme, LLP) tuella. Kirjoittaja/kirjoittajat ovat yksin vastuussa tekstin sisällöstä. Komissio ei vastaa siitä.

Suomessa Elinikäisen oppimisen ohjelman / Comenius-ohjelman / Grundtvig-ohjelman / Leonardo da Vinci -ohjelman / Erasmus-ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa CIMO, joka on kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön asiantuntija- ja palveluorganisaatio.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 thought on “KEITÄ ME OLEMME?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *